Recensies

27-07-2023 Dame uit Moergestel; 7 kilo afgevallen in 14 weken.

Onder andere het voorbereiden en plannen van maaltijden was iets wat goed voor mij werkte.
Ik heb meer rust (in het algemeen) gevonden, mijn streefgewicht bereikt, ben veel actiever én fitter dan voorheen. Ook zit ik nu lekkerder in mijn vel en voel me minder moe. Ik heb eigenlijk al die tijd lekker gegeten en ik kan dit eetpatroon zelf heel goed voortzetten. Ik heb er alle vertrouwen in, mede dankzij de fijne coaching van Yvette.


20-01-2023 Dame uit Moergestel; ze heeft zich een gezonde leefstijl aangemeten en is supergemotiveerd. 
 

Afvallen ... hoe? Gezonder eten ... hoe?

Ga naar T-op gewicht in Moergestel.


In januari vorig jaar had ik een intakegesprek bij Yvette T-op gewicht. Mijn doel was afvallen op een verantwoorde manier. En op een manier om het vol te houden, bewustwording en je voedings- en beweegpatroon aanpassen.

Yvette is vriendelijk, empathisch en deskundig. Met behulp van haar adviezen startte ik het traject. Tijdens iedere bijeenkomst hadden we een terugblik over hoe het gegaan was en vonden er metingen plaats. Daarnaast ontving ik weekmenu's, deze gaven een houvast voor een hele week, ideaal.

Ik werd steeds bewuster van mijn eetpatroon. Eten: wat, wanneer en hoeveel. Yvette heeft me veel kennis bijgebracht en me veel inzichten gegeven.

Naast voeding is ook beweging belangrijk. Samen zorgt het ervoor dat je kan afvallen. Een hele klus die tijd nodig heeft. Maar wat ben ik blij dat ik nu veel gezonder en dus bewuster eet. Ook ben ik weer gaan sporten. Ik voel me goed en dat heb ik te danken aan de begeleiding van mijn coach en de inzet van mezelf!

Superbedankt Yvette. 

10-10-2022 Esther Heijligers; ze is 9 kilo afgevallen

Ik ben bij Yvette terecht gekomen omdat ik al langer niet lekker in mijn vel zat. Ondanks het feit dat ik het lastig vond om mezelf bloot te geven gaf Yvette me het gevoel van vertrouwen.
Ik ben heel fijn geholpen en ben nu bijna 9 kilo afgevallen in 4 maanden tijd. Dit door mijn eet gewoontes te veranderen en met behulp van fijne weekmenu’s. Ik ben bewuster geworden van wat ik eet en drink en heb geleerd om betere keuzes te maken qua eten/ drinken en bewegen.
Ik voel me fitter, mijn kleding past weer en ik zit weer goed in mijn vel. En het fijne is dat het allemaal veel minder moeite kost dan dat ik gedacht had omdat heel gezond en verantwoord eten ook lekker is en niet betekend dat ik trek heb gehad.
Heel veel dank Yvette !
 
06-10-2022 Roos Aarts; ze is 6 kilo afgevallen
 
Een echte aanrader om op een verantwoorde manier af te vallen en bewust te worden van je eetpatroon. 
Omdat ik klein ben, is mijn calorie inname heel minimaal, maar ondanks dat ben ik toch veel afgevallen zonder honger te hebben, zonder bepaalde producten uit te sluiten en met enorm lekkere gerechten. 
Ik maak nu bewuste keuzes, eet gezond(er) en ik weet nu wat ik moet doen als ik in de verleiding kom, maar ik pak ook echt wel af en toe een biertje of iets lekkers en geniet daar dan ook van. 
Ik ben zeer tevreden! 

01-08-2022 Anja; ze is 7 kilo afgevallen sinds eind maart

Wat ben ik blij dat ik Yvette heb leren kennen. 
Ze was en is een echte coach voor mij. Ze vroeg goed door en hield me regelmatig een spiegel voor. 
Ik heb inmiddels een veel gezondere leefstijl, ik ben in een opwaartse spiraal terechtgekomen, heb weer een gezonde relatie met voeding doordat ze heeft kunnen achterhalen wat de reden was van mijn verstoorde eetgedrag. 
Ik investeer voortaan weer tijd in het plannen van mijn maaltijden en tussendoortjes. 


24-01-2022 Aanvulling op de eerdere recensie van Lian Notenboom. Zij is inmiddels 15 kilo afgevallen. 

Ik heb al heel wat jaren veel verschillende afslankmethodes gevolgd met telkens een onbevredigd eindresultaat. Toen ben ik bij T-op gewicht uitgekomen en boekte ik eindelijk mooie en blijvende resultaten. Ik voel me goed en energiek. 
Heb van Yvette geleerd hoe ik mijn leefstijl aan kan passen. Ik ben nu al heel wat maanden op een mooi gewicht en dat geeft vertrouwen. Ondanks etentjes, feestjes of vakantie kom ik niet tot nauwelijks aan. Ik weet nu waar ik dan op moet letten, weet mijn valkuilen en heb geleerd hoe ik hier dan het beste mee om kan gaan. En dat geeft vertrouwen!  
Yvette kan zich goed inleven in mijn situatie, deelt haar kennis, is enthousiast, denkt mee, geeft tips en heeft mij attent gemaakt op diverse gezonde recepten (weekmenu), welke ook nog eens heerlijk zijn. 
Ik ben erg blij dat ik bij Yvette/T-op gewicht uit ben gekomen want dit heeft mijn leven veranderd. 


10-01-2022 Natasja; Ze is 4,5 kilo afgevallen in 5 weken tijd

Een paar maanden geleden bij Yvette terechtgekomen met als doel een gezonde leefstijl en een paar kilo’s kwijt te raken.
Doordat Yvette goed luisterde naar m’n behoefte en door haar enthousiasme, vond ik het vooral heel interessant om te ervaren wat een paar aanpassingen al met mij gedaan heeft.
Yvette maakt een weekmenu op maat en gaat in op je beweeg- en slaapgedrag. Daardoor ben ik inderdaad een paar kilo’s kwijt geraakt en voel me goed en fit, wat ik ook goed kan vasthouden nu ik het zelf moet doen. Ik kan het echt iedereen aanraden om naar Yvette toe te gaan....ze is een echte topper in haar vak!!


01-11-2021 Een heer uit Moergestel die 11 kilo is afgevallen

Maarliefst 11 kilo ben ik afgevallen en ik voel me heel goed! Ik heb veel inspiratie voor lekkere gerechten opgedaan dankzij het traject dat ik bij T-op gewicht (Yvette) heb gevolgd. Ze geeft goede adviezen, vraagt goed door en weet telkens weer lekkere gerechten op het weekmenu te zetten. Ook luisterde ze goed naar mijn wensen. Ik ben weer helemaal enthousiast geworden om met eten bezig te zijn. Het is eigenlijk best makkelijk om een andere leefstijl aan te houden. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn nieuwe gewicht kan behouden omdat ik daarvoor kennis heb vergaard en tips en tricks heb gekregen.

08-09-2021 Wil Verheijden uit Boxtel, die 5 kilo is afgevallen

Ik ben bij Yvette gekomen omdat ik enkele kilo's af wilde vallen. Dat is gelukt en ik ben erg blij. Dit heb ik kunnen realiseren dankzij de fijne weekmenu's en haar coaching. Ik heb er nu een heel fijne 'me-time' activiteit bij, namelijk mijn dagelijkse wandeling. Dit is zó ontzettend fijn. Even mijn hoofd leeg maken. Ik ben erg blij dat Yvette me heeft aangeraden om een vorm van beweging te zoeken die ook echt bij me past.


01-06-2021 Dame uit Moergestel die ruim 7 kilo kwijt is:

 Twijfel je om onder begeleiding enkele kilo’s af te vallen? Gewoon doen! Bij Yvette is het geen straf om een afspraak te maken om samen een nieuwe eetgewoonte samen te stellen. Je krijgt goed advies en ze luistert goed naar jouw moeilijke (eet) momenten. Waar je samen uitkomt en weer op een gezonde fijne manier weer verder kunt met enkele kilo’s minder. Geen strenge diëten is nergens voor nodig gewoon voedzaam eten. Zo simpel is het. Succes ☘


25-03-2021 Adriana uit Moergestel
 
Waarom ik blij ben met Top Gewicht 😊 

  • Yvette luistert goed naar wat mijn doel is en geeft advies en menu’s op maat. Door samen te kijken naar info van het voedingscentrum heb ik zelf mijn weg door ook in gevonden. 
  • Ik wilde graag gezonder en gevarieerder gaan eten en ook weten wat ik eet. Met dank aan de tips en inzichten van Yvette voel ik me fitter, ben ook meer gaan wandelen en erg fijn dat ik 4 kilo ben afgevallen in ca. 10 weken. 
  • Doordat ik in de Overgangsfase zit, vind ik het erg fijn om niet aan te komen maar af te vallen en vanaf nu op gewicht te blijven. 

Kortom ik vind Top Gewicht echt TOP. 

18-01-2021 Marion Stabel

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik kreeg van Yvette. Ze luisterde goed, kwam terug op vragen met goede uitleg en informatie. Yvette heeft verstand van zaken en onze contactmomenten waren fijn! Ze was altijd aardig en vriendelijk. Ze is een ervaringsdeskundige en dat schept sowieso een band. Ze weet wat de valkuilen zijn en kan putten uit eigen ervaringen. Kortom T-op Gewicht zou ik bij iedereen aanbevelen!

 
27-12-2020 J. Middelkoop

Zeer content met de begeleiding door Yvette. De persoonlijke informele manier van werken staat  mij zeer aan. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je. De resultaten tot op heden overtreffen mijn verwachting. Zelfs de kinderen vinden veel recepten van het weekmenu lekker! En dat zijn geen makkelijke eters. 


23-12-2020 Lian Notenboom

Positieve ervaring met de persoonlijke begeleiding. Heel fijn zo 1 op 1. Werkt prima voor mij. Al goede resultaten behaald. Ook het persoonlijke contact is heel fijn en duidelijk.