Recensies

01-06-2021 Dame die ruim 7 kilo kwijt is:
Twijfel je om onder begeleiding enkele kilo’s af te vallen? Gewoon doen! Bij Yvette is het geen straf om een afspraak te maken om samen een nieuwe eetgewoonte samen te stellen. Je krijgt goed advies en ze luistert goed naar jouw moeilijke (eet) momenten. Waar je samen uitkomt en weer op een gezonde fijne manier weer verder kunt met enkele kilo’s minder. Geen strenge diëten is nergens voor nodig gewoon voedzaam eten. Zo simpel is het. Succes ☘

 

25-03-2021 Adriana
Waarom ik blij ben met Top Gewicht 😊 

  • Yvette luistert goed naar wat mijn doel is en geeft advies en menu’s op maat. Door samen te kijken naar info van het voedingscentrum heb ik zelf mijn weg door ook in gevonden. 
  • Ik wilde graag gezonder en gevarieerder gaan eten en ook weten wat ik eet. Met dank aan de tips en inzichten van Yvette voel ik me fitter, ben ook meer gaan wandelen en erg fijn dat ik 4 kilo ben afgevallen in ca. 10 weken. 
  • Doordat ik in de Overgangsfase zit, vind ik het erg fijn om niet aan te komen maar af te vallen en vanaf nu op gewicht te blijven. 

Kortom ik vind Top Gewicht echt TOP. 


18-01-2021 Marion Stabel
Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik kreeg van Yvette. Ze luisterde goed, kwam terug op vragen met goede uitleg en informatie. Yvette heeft verstand van zaken en onze contactmomenten waren fijn! Ze was altijd aardig en vriendelijk. Ze is een ervaringsdeskundige en dat schept sowieso een band. Ze weet wat de valkuilen zijn en kan putten uit eigen ervaringen. Kortom T-op Gewicht zou ik bij iedereen aanbevelen!

 
27-12-2020 J. Middelkoop
Zeer content met de begeleiding door Yvette. De persoonlijke informele manier van werken staat  mij zeer aan. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je. De resultaten tot op heden overtreffen mijn verwachting. Zelfs de kinderen vinden veel recepten van het weekmenu lekker! En dat zijn geen makkelijke eters. 

 

23-12-2020 Lian Notenboom
Positieve ervaring met de persoonlijke begeleiding. Heel fijn zo 1 op 1. Werkt prima voor mij. Al goede resultaten behaald. Ook het persoonlijke contact is heel fijn en duidelijk.