Wat kun je verwachten?

Coaching

Sta jij ervoor open om gecoacht te worden? Een laagje dieper graven om erachter te komen waarom jouw relatie met eten verstoord is?

𝐈𝐤 𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮!

Mijn consulten duren 45 minuten zodat we de tijd hebben om samen te onderzoeken waar jouw behoefte ligt. Ik kan dan goed naar jouw verhaal luisteren en ingaan op jouw hulpvraag. 


Ik kan jou helpen met jouw voeding, motivatie en discipline. Het heeft alles te maken met de juiste mindset en hoe je daarmee een gezonde leefstijl kunt creëren en behouden. 

We bepalen samen jouw doelen (ik zorg dat ze ook reëel zijn), de strategie en gaan kijken waar je wat kunt verbeteren, wat jouw valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Ik ben jouw steun en toeverlaat, jouw stok achter de deur, jouw vraagbaak, jouw motivator, jouw coach en iemand die naar jou luistert. 
 

Ik heb al veel mensen succesvol mogen begeleiden naar een andere leefstijl (zie tabblad recensies voor de enthousiaste verhalen😉), dus schakel mijn hulp in want je hoeft het niet alleen te doen. 

Weekmenu

Desgewenst stel ik voor jou een voedingsplan samen dat op jouw persoonlijke situatie en voorkeur is afgestemd. Hierbij houd ik de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum aan. Ik gebruik hierbij ingrediënten zoals die normaal gesproken bij iedere supermarkt verkrijgbaar zijn. 

Uiteindelijk kun jij zélf een gezond dagmenu samenstellen omdat je geleerd hebt waar gezonde voeding uit dient te bestaan.